top of page
  • Writer's pictureEquip Pecats Venials

No saps què regalar?

No deixis que els regals de Nadal es converteixin en un malson, triar el regal perfecte per les persones que estimes (i que els hi agradi) no sempre és fàcil...

En els nostres anys d'experiència hem comprobat que els xecs regal poden ser el regal ideal per festes; quan ja no vols regalar més corbates, jerseis o llibres, regalar una experiència de salut i benestar sempre és una bona opció...però, i quan no saps què triar? Si bé és cert que a Pecats Venials pots triar qualsevol tractament o servei de la nostra carta per incloure'l al Xec Regal, molts cops els nostres clients no es decideixen amb tantes opcions diferents.


Per aquest motiu vam decidir crear les nostres Experiències. Dins un bonic sobre regal pots trobar tres opcions diferents: Experiències Pecats, Experiències Premium o Experiències Luxe, adaptant-nos a l'economia de cada client hem fet tres Experiències amb un munt d'opcions diferents que escollirà la persona a qui li regalis.


Com funciona?


És molt sencill, tries el sobre regal amb l'Experiència que vulguis, i li regales a la persona que més estimes! Oi que és fàcil? Quan obri el regal veurà un llistat amb les Experiències que pot triar i només ha de resevar dia i hora amb nosaltres.

Dins cada Experiència hi ha Tractaments facials, corporals, massatges...difícil no encertar! Vols conèixer tot el que podem oferir-te? Fes click a l'enllaç


A Pecats Venials t'ajudarem sempre a triar la millor opció per regalar, també tenim disponibles xecs regal per Empreses, xec regal d'import i altres propostes personalitzades que segur que t'agradaran. Truca'ns i t'assessorem! Portem 10 anys cuidant de tu.


bottom of page