top of page
  • rcasalsm

La tardor és temps de làser

Ara que l'exposició al sol ha finalitzat és el moment idoni per realitzar-se la depilació definitiva, oblida't de la cera i passa't al làser!


Com funciona la depilació làser?

La depilació làser és un sistema mèdic definitiu per oblidar-te de la depilació. Durant el tractament un làser emet una llum que és absorvida pel pigment o melanina del teu pèl. Aquesta llum es converteix en calor que elimina els folìculs pilosos que produeixen el pèl corporal o facial. Aquesta llum aplicada de forma constant inhibeix o retarda l'aparició de nou pèl.

Quan notaràs resultats?

A cada cita s'elimina un 20% del pèl, notant resultats clarament visibles a partir de la tercera sessió. Sent necessàries entre 6 i 8 sessions per eliminar la totalitat del pèl. Tot i que les hormones afavoreixen l'aparició de nou pèl al teu cos, la majoria del teu pèl desapareixerà de forma definitiva.


Puc fer qualsevol zona del cos?

El làser mèdic està indicat per qualsevol zona del cos, podent-se utilitzar també al rostre. Les sessions làser corporals estan recomanades cada dos mesos i el làser facial tindrà una periodicitat mensual.

A Pecats Venials disposem d'una plataforma làser completa amb làser de Diòde, IPL, Alejandrita entre altres, per oferir sempre la sol·lució més eficaç per cada persona segons el tipus de pèl.

Et farem un diagnòstic làser totalment gratuït perquè puguis començar el teu tractament com més aviat millor. Disposem d'abonaments personalitzats per garantir l'eficàcia del teu tractament. Vine a visitar-nos i t'assessorarem!






bottom of page