top of page
  • rcasalsm

Els homes també necessiten cuidar-se



Malauradament associem la salut de la nostra pell i els centres d'estètica només a les dones, però els homes també necessiten cuidar-se i Pecats Venials ha creat uns tractaments especialitzats per a tots vosaltres.


Què podem oferir-vos?

La pell masculina pateix per diverses causes, com l'afeitat, l'estrès, les inclemències del temps, el tabac, la manca de descans...aquestes agressions ambientals i emocionals provoquen que el nostre rostre envelleixi prematurament, marcant les arrugues de forma molt més acusada. No totes les pells son iguals i no tots els homes poden cuidar-se només amb un gel d'afeitat i un sabó bàsic, a Pecats Venials et farem un diagnòstic personalitzat gratuït per recomanar-te el millor per a tu.


Com cuidar del teu cos?

El mateix succeeix amb el nostre cos, actualment trobem molts tractaments específics per eliminar el greix localitzat específics per homes, pensats per reafirmar i tonificar el cos o eliminar aquell volum no desitjat difícil de rebaixar amb només dieta i exercici.

A Pecats Venials podem trobar tractaments molt avançats de Remodelació Corporal per ajudar-te a que el teu cos defineixi aquelles zones amb les que no et sents a gust, eliminant volum i reforçant la teva musculatura. Descobreix els nostres programes Remodeling, demanant cita aquí.


65 views0 comments
bottom of page