top of page
  • rcasalsm

Et donem la benvinguda al blog de Pecats Venials!

Des de Pecats Venials volem informar-te de totes les novetats i tractaments per a la teva pell, volem que et sentis a gust amb tu i descobreixis com podem cuidar-te.


Aquest desembre tenim moltes novetats per oferir-te:


Pecats Venials ha creat tres Experiències de xec regal ideals per regalar als que més estimes. Les millors experiències de benestar per als teus a partir de 35€. Més informació aquí.


COMENCEM LA PRECAMPANYA DE TRACTAMENTS CORPORALS 2022


Ja tenim disponibles els millors tractaments per cuidar del teu cos, amb un diagnòstic personalitzat posem a teva disposició els nostres Programes REMODELING by Pecats Venials, i com cada any del 20 al 30 de desembre llancem la pre-campanya de remodelació corporal a un preu molt especial. Pots adquirir els teus abonaments ara i iniciar-los al gener. Les unitats son limitades (20 bonus). Podeu veure l'informaciò als recomanats de desembre a la nostra web. Fes clic aquí.


Després dels excessos del Nadal busquem tornar a cuidar-nos i mantenir uns hàbits de vida saludables amb el començament del nou any. Al gener arriben les presses per tractar de perdre els centímetres de més que s'han anat acumulant durant els dies festius. Combinar uns bons hàbits alimentaris amb una rutina d'exercici i tractaments complementaris és la millor forma per arribar al nostre objectiu.

Existeixen una sèrie de tractaments complementaris que ens ajuden a eliminar eficaçment aquest greix que es resisteix a desaparèixer només amb dieta i exercici. Hi ha nombrosos protocols que ens poden ajudar a recuperar la nostra silueta abans de l'arribada del bon temps.


Una de les claus fonamentals és el diagnòstic, per això a Pecats Venials valorem als pacients en una primera consulta informativa gratuïta on veiem quant volum han de perdre i mesurem exactament els nivells de greix que tenen en les diferents parts del seu cos (cames, braços, cara interna de les cuixes, abdomen, etc.)


Alguns dels tractaments que ens ajuden de manera eficaç a combatre aquests problemes són:


  • INDIBA®Edna Pro

El dispositiu més potent de nova generació amb CellBoost technology i resultats més ràpids per a la remodelació de contorn corporal, cel·lulitis i reafirmació. Provoca efectes tèrmics i subtèrmics, aconseguint resultats notables des de la primera sessió.


  • LPG ALLIANCEENDERMOLOGIE®

En actuar simultàniament sobre les acumulacions de greix rebels i la qualitat de la pell (fermesa, aspecte de pell de taronja), la nova patent (corró i vàlvula motoritzats juntament amb una aspiració seqüencial) permet a la tecnologia corporal actuar directament sobre els adipòcits presents en la hipodermis (cèl·lules de l'aprimament) i sobre els fibroblasts presents en la dermis (cèl·lules de la joventut). És un tractament complet que posa fi al dilema: primesa o fermesa?


  • REACTION VIORA®

El tractament Reductor, remodelant i refermant VioraReaction combina Tecnologia CORE (energia de radiofreqüència) i mobilització passiva amb buit de la pell. Aquesta innovadora tecnologia ofereix tres nivells d'energia de radiofreqüència, que es poden utilitzar de manera individual o simultània segons les necessitats de cada teixit. Gràcies a la seva tecnologia, s'efectua una major penetració dèrmica, la qual cosa ens permet reduïr el volum de les cèl·lules de greix en els llocs on la pell està més inflada i així igualar-la, augmentar la circulació de la sang i estimular el metabolisme. Són necessàries solament 8 sessions de tractament per a maximitzar el resultat, així com una sessió de seguiment cada 2 mesos perquè els resultats siguin més duradors.


  • CRIOLIPÓLISIS COOCON MEDICAL ®

La Criolipolisis és un mètode que ens permet eliminar greix localitzat gràcies a la destrucció de les cèl·lules grasses per congelació de les mateixes, la qual cosa ens permet realitzar una remodelació corporal gràcies a la reducció del teixit gras. Aquest mètode està especialment indicat per a eliminar dipòsits de greix localitzat en les zones de cuixes, glutis, abdomen, malucs, flancs, braços o el plec escapular (esquena /zona sostenidor).


  • TOP SHAPE®

Tractament de remodelació corporal cabina que es realitza amb tècniques de massatge molt especialitzades que s'apliquen per tot el cos, amb alt impacte drenant i reductor. Combinat amb les nostres aparatologies és imbatible. “Tornaràs a creure en els tractaments anticel·lulítics, reductors i remodelants" REDUEIX - ALLEUGERA - DETOXIFICA - REAFERMA


  • PRESSOTERÀPIA BALLANCER®

A PecatsVenials utilitzem el Ballancer® com a element complementari dins dels protocols de tractaments d'aprimament. Preveu el desenvolupament de la cel·lulitis, interromp l'acumulació de cel·lulitis, modela cames, braços, natges i ventre, estimula els sistemes de circulació sanguínia i limfàtica, elimina l'excedent de líquids acumulats, activa la musculatura abdominal, afavoreix l'eliminació d'adipòcits de greix, redueix volum corporal i la inflor del cos i extremitats: cames, braços, tors i abdomen.


Amb el nostres programes remodeling, personalitzem sempre el tractament mes idoni per cada persona per tal que aconsegueixi els millor resultats amb el menor temps posible. Solicita el teu diagnòstic gratuït al 93 858 80 05.

68 views0 comments
bottom of page