top of page

Qui som?

Fer sentir bé al client és el nostre objectiu principal, la seva experiència amb nosaltres és la suma de tots els factors que intervenen en l’estada a Pecats Venials.

Pecats Venials neix el 2012 fruit d’un projecte personal de la fundadora de l’empresa Rosa Casals, que va veure la necessitat de crear un espai de benestar a Sant Boi de Llobregat on cada client gaudeixi del seu propi moment de desconnexió i pugui potenciar la seva bellesa física i emocional.

Col·laborem amb les millors firmes cosmètiques i d’aparatologia del sector, facilitant així l’obtenció dels resultats esperats.

L’autoconfiança i l’autoestima que proporciona sentir-se be amb un mateix i cuidar-se reflecteix per dins com ens veiem per fora.

Pecats Venials és molt més que un centre de bellesa. Es tracta d’un espai on poder gaudir dels millors tractaments, de les marques més prestigioses del sector de la mà d’unes terapeutes orientades a fer de l’experiència del client a Pecats un moment de desconexió especial.

Fem de cadascun dels tractaments oferts una experiència excel·lent, on el client noti es senti dins una experiència on la qualitat dels productes, la professionalitat de la tècnica en bellesa i la presentació del servei facin que l'estada a Pecats Venials sigui única i exclusiva.

Aquest és el pilar fonamental del dia a dia a Pecats, oferir cada servei com un menú a la carta on cada plat és especial.

Comptem amb un equip format per les millors professionals de la bellesa, la salut i l'estètica al teu servei amb les millors instal·lacions pel teu benestar. 

Pots gaudir dels nostres tractaments o deixar-te aconsellar pel nostre personal en la cerca del tractament que millor s'adapti a les teves necessitats.

Volem cuidar de tu.

logo pecats.png
Mujer con la mano en la cara
bottom of page